Konsept

İlk olarak 1999 yılında Kadıköy'de hizmet vermeye başlayan Happy Moon’s, konuklarını kendi evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlayarak, kaliteli ve taze ürünleri, hijyen kurallarına uyarak, en kısa zamanda en lezzetli halleriyle ulaşılabilir lüks kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayarak dünya markası olma misyonuyla yolla çıkmıştır.

Bu gelişimi sağlamak için ise yenilikçi yaklaşımıyla konukseverlik, kalite ve tazelik, hijyen, iş güvenliği, en kısa süre de servis, lezzet, ulaşılabilir fiyat gibi konuları temel değer olarak belirlemiştir.

Eklektik bir menü yapısına sahip olan Happy Moon’s Cafe Türk, İtalyan, Meksika, Amerika ve lokal lezzetlerinden oluşan menümüz 200’ün üzerinde çeşide sahip “7/24 ve 08:00’den 24:00’e kadar işleyen bir yapımız vardır. Şubelerimiz, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra insanların gelip kahvelerini içebilecekleri, 20’nin üzerinde günlük üretilen pastalardan yiyip iyi vakit geçirebilecekleri ev ve iş yeri dışında üçüncü bir adrestir. Bugün itibariyle 21 şube sayısına ulaşarak 2015 yıllından bu yana şube sayısında %320 artış göstererek yılda ortalama 5 milyon kişiye ürünlerini lezzet tutkunlarıyla buluşturmaya devam etmektedir.